РФ завдала ракетного удару з літаків по військовому аеродрому під Житомиром

17 авг, 11:00

Російські війська вдень 16 серпня обстріляли з літаків над територією Білорусі військовий аеродром у Житомирській області. Про це повідомляє у Facebook повітряне командування "Центр".

"Рашисти підняли літаки з території Білорусі і, намагаючись замаскувати авіаційну активність під тренувальні польоти, завдали ракетного удару двома керованими авіаційними ракетами X-59, імовірно з винищувачів-бомбардувальників Су-34", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок влучання було пошкоджено злітно-посадкову смугу та кілька одиниць автомобільної техніки. При цьому заявлено, що особовой склад в момент удару знаходився в укритті, тому не постраждав.

В свою чергу і начальник обласної адміністрації Віталій Бунечко повідомив, що після вибухів у Житомирському районі, які сталися внаслідок запуску ворожих ракет з території Білорусі, жертв немає.

Нагадаємо також, що вдень у вівторок зазнало масованого обстрілу з боку російських окупаційних військ прифронтове місто Оріхів Запорізької області, де було пошкоджено десятки будинків.

Крім того, російська армія вчергове обстріляла житлові райони Нікополя Дніпропетровської області, який фактично також є прифронтовим містом, оскільки розташований на Каховському водосходивщі навпроти окупованої противником території.

Тимофій Бесп'ятов

Інф. delo.ua


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/531601.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua