• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Пентагон оцінив Збройні сили України на 12 балів з 10-ти

    Опубликовано: 2022-08-15 14:00:13

    У Пентагоні оцінили ефективність Збройних Сил України на 12 за 10-бальною шкалою. І це при тому, як зазначають на сайті американського міністерства оборони, що РФ має набагато більше сил, ніж Україна, але "справи йдуть не на користь росіян, і це продовжує впливати на їхній моральний дух, на їхню можливість забезпечувати себе".

    За словами одного з представників Пентагону, імені якого не називають, великі успіхи ЗСУ обумовлені зокрема здатністю українців діставати до російських командних пунктів, складів боєприпасів, тилового забезпечення і логістики.

    "За шкалою від нуля до десяти – ефективність Збройних сил України буде на рівні 12 просто через те, наскільки вражаючими вони були з різних точок зору... Вони знайшли способи робити таке, про що ми й подумати не могли", – підкреслив чиновник.

    Нагадаємо, нещодавно у Білому домі прокоментували серію потужних вибухів на захопленому росіянами військовому аеродромі "Саки" в Новофедорівці  в окупованому Криму. Речниця Білого дому Карін Жан-П'єр заявила, що Пентагон буде продовжувати підтримувати Україну в боротьбі.

    Максим Беркаль

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.