• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Яка користь домашнього лимонаду для здоров’я

    Опубликовано: 2022-08-14 14:48:24

    Медики рекомендують пити його не тільки в період літньої спеки, але й цілий рік, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Багато людей не уявляють своє літо без лимонаду. Однак медики рекомендують пити його не тільки в період літньої спеки, але й цілий рік. Головне, не купувати магазинний напій, в якому міститься велика кількість цукру та консервантів, а готувати домашній лимонад. Він вийде вкрай корисним для організму, якщо на 1 л води додати 1 ст. л. меду, 1⁄4 соку великого лимона і 2 листочки м’яти, інформує Ukr.Media.

    Яку конкретно користь для здоров’я несе в собі лимонад, зроблений вдома?

    Нормалізація ваги

    У лимоні міститься пектинове волокно, яке здатне стримувати ваш голод і знижувати бажання з’їсти солодке. Кожен раз, коли вам буде хотітися шкідливої для фігури їжі, потрібно випити 1 склянку цього напою.

    Поліпшення стану шкіри

    Оскільки лимон та мед вважаються природними антиоксидантами, вони здатні поліпшувати стан шкірного покриву. Вони допоможуть впоратися з пігментними плямами та зморшками.

    Налагодження травного процесу

    Поєднання лимону з медом сприяє виведенню із системи травлення небезпечних токсинів. Лимонад допоможе впоратися зі здуттям живота, відрижкою і навіть печією.

    Позбавлення запаху з рота

    Лимонад подарує людині свіже дихання і навіть допоможе запобігти таке неприємне захворювання ясен, як гінгівіт. Але пам’ятайте, що його не можна пити відразу після того, як почистили зуби за допомогою зубної щітки та пасти.

    Поповнення запасів калію

    Лимон, як і інші цитрусові, багатий калієм, який в свою чергу позитивно впливає на роботу серцево-судинної та нервової системи, а також головного мозку.

    Зміцнення імунітету

    Якщо ви часто хворієте, то лимонад може стати вашим порятунком. У лимоні міститься велика кількість вітаміну С, який захищає нашу імунну систему.

    Заряд енергії

    Люди, які не можуть почати свій день без чашки кави, повинні спробувати в якості корисної альтернативи пити вранці лимонад. Він не гірше кофеїну бадьорить і заряджає організм енергією.

    Усунення больових відчуттів в м’язах

    Якщо ви зіткнулися з болем в м’язах, рекомендуємо спробувати зробити лимонад. Він відмінно справляється з виведенням сечової кислоти, яка є причиною запалення м’язової тканини.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.