• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Творець Bayraktar хоче робити в Україні безпілотні винищувачі

    Опубликовано: 2022-08-12 14:15:24

    Генеральний директор компанії Baykar Makina Халук Байрактар хоче у майбутньому робити на заводі в Україні безпілотні винищувачі Bayraktar Kizilelma. Про це він розповів в інтерв'ю фонду Повернись живим.

    Він заявив, що бачить Україну стратегічним партнером, і Baykar розпочала будівництво заводу в Україні.

    "Зараз ми хочемо зробити Україну виробничою базою. Це один із наших ідеалів. Наше бажання – щоб одного дня на заводі в Україні ми змогли створювати Bayraktar TB2, Bayraktar Akinci, а також новий Bayraktar Kizilelma – безпілотний винищувач", – сказав Байрактар.

    Він зазначив, що у безпілотниках використовуються українські двигуни, тому Україна стане місцем, де робитимуть двигуни, платформи й інші підсистеми в одній країні.

    "Ми вважаємо, що це буде дуже стратегічне досягнення, що принесе користь не лише Україні, а й Туреччині. Це також виведе наші відносини на більш високий рівень", – додав Байрактар.

    Марк Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.