• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупанти вдарили по Краматорську з комплексу С-300

    Опубликовано: 2022-08-11 12:30:12

    Армія країни-агресора РФ сьогодні вранці завдала ракетного удару по приватному сектору Краматорська на Донеччині.

    Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

    Окупанти застосували комплекс С-300 та поцілили у подвір'я одного з будинків Краматорська. Снаряд залишив вирву у 4 метри завширшки та 1,5 метра завглибшки".

    Постраждалих немає, однак пошкоджені три будинки.

    "Краматорськ залишається у відносному тилу, але це не заважає росіянам регулярно бити по місту. Безпечних місць на Донеччині зараз немає. Тож закликаю всіх — евакуюйтесь! Своєчасна евакуація — єдиний правильний вихід!", - наголосив Кириленко.

    Він також повідомив, що за 10 серпня росіяни вбили 11 мирних жителів Донеччини: 6 у Бахмуті, 3 в Соледарі, 1 у Красногорівці та 1 в Авдіївці. Ще 8 людей отримали поранення.

    Зазначимо, що з 11 серпня на Донеччині починає діяти особливий режим в’їзду, виїзду та руху транспортних засобів. Особливий режим встановлено на період дії воєнного стану.

    Зазначимо, понад 2 тисячі громадян, серед яких жінки, діти, літні та маломобільні люди, були вивезені з Донецької області за перший тиждень обов’язкової евакуації.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.