• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені: не можна ігнорувати перевтому

    Опубликовано: 2022-08-11 08:08:25

    Коли людина постійно відчуває втому, то їй складно на 100% викладатися якійсь справі.

    Але, це не головна небезпека, яку може приховувати хронічна перевтома. Вчені заявляють, що від постійного стресу і хвилювання страждають дві третини людей в світі, і це дуже небезпечно для здоров’я. Безсоння, відсутність апетиту і постійна нервозність провокують появу виразки шлунка, бронхіальної астми і кардіопроблем, інформує Ukr.Media.

    Хронічну перевтому вчені вже офіційно визнали хворобою. Тепер всі симптоми втоми є в Міжнародній класифікації хвороб, і числяться у списку захворювань. Тому не варто ігнорувати цю недугу. Для того, щоб не страждати синдромом емоційного вигорання краще намагатися менше перевантажувати себе розумово, і збалансувати роботу мозку і м’язів. У цьому відмінно допомагають фізичні навантаження. Спорт і мінімальні ранкові зарядки допоможуть впоратися з хронічною втомою.

    Також, вчені привели список тих професій, де працівники найбільше схильні до стресів: вчителі, лікарі, консультанти, журналісти, продавці, працівники, пожежники, пілоти і люди творчих професій.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.