• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський закликав західні країни закрити в'їзд для всіх росіян

    Опубликовано: 2022-08-09 16:30:36

    Щоб зупинити анексію Росією території України, західні країни мають заборонити в'їзд усім російським громадянам, заявив президент Володимир Зеленський у інтерв'ю The Washington Post.

    Зеленський сказав, що "найважливіші санкції – це закриття кордонів, тому що росіяни відбирають чужу землю". За його словами, росіяни мають "жити у своєму світі, доки не змінять свою філософію".

    Деякі критики стверджують, пише видання, що заборона на в'їзд для всіх росіян несправедливо позначиться на тих, хто залишив країну через незгоду з діями диктатора Володимира Путіна.

    Зеленський сказав, що ці відмінності не мають значення: "Всі росіяни... нехай їдуть до Росії".

    "Тоді вони зрозуміють. Вони кажуть: "Ця [війна] жодним чином нас не стосується. Все населення не може нести відповідальність, чи не так?" Може. Населення обрало цей уряд і не бореться з ним, не сперечається з ним, не кричить на нього", – сказав президент.

    Він додав, ніби звертаючись до росіян: "Хіба ви не хочете цієї ізоляції? Ви кажете всьому світу, що він має жити за вашими правилами. Тоді йдіть і живіть там. Це єдиний спосіб вплинути на Путіна".

    Вадим Ребрина

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.