• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • За даними Пентагону, Росія втратила в Україні від 70 000 до 80 000 військових

    Опубликовано: 2022-08-09 16:00:28

    За даними Пентагону, на сьогоднішній день у війні проти України Росія втратила від 70 000 до 80 000 військових. До цього числа входять як убиті, так і поранені російські окупанти. Про це заявив заступник міністра оборони США з політичних питань Колін Каль під час брифінгу, повідомляє CNN.

    "Я думаю, можна з упевненістю припустити, що росіяни, ймовірно, втратили 70 або 80 000 осіб менш ніж за шість місяців. Зараз це загальна кількість убитих і поранених у боях. Це число може бути трохи нижчим, трохи вищим, але я думаю, що це приблизне значення", – сказав Каль.

    Він зазначив, що кількість жертв з боку російських військ "вражає", оскільки Росія "не досягла жодної з цілей Володимира Путіна" з моменту вторгнення в Україну наприкінці лютого.

    "Моральний дух українців та їхня воля до боротьби не викликають сумнівів, і я думаю, що вони набагато вищі, ніж у середньому готовність до боротьби російської сторони, тому я думаю, що це дає українцям значну перевагу", – додав Каль.

    За даними Генштабу ЗСУ на 4 серпня, втрати Росії у війні проти України становили близько 41 500 осіб убитими.

    Вадим Ребрина

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.