• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Над Черкащиною збили ракету, уламки пошкодили об'єкт цивільної інфраструктури

    Опубликовано: 2022-08-09 12:15:53

    Під час повітряної тривоги в першій половині дня 8 серпня в Уманському районі Черкаської області спрацювала ППО — збили ракету, але її уламки впали на об’єкт цивільної інфраструктури. Про це в Facebook повідомив очільник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

    "Двоє людей отримали поранення, їх оперативно госпіталізовано. Вчергове наголошуємо щодо необхідності реагування на повітряні тривоги", — закликав Табурець.

    Внаслідок падіння уламків на об’єкті інфраструктури виникла пожежа на загальній площі 70 квадртаних метрів. До ліквідації загорання залучили 10 рятувальників та 2 одиниці техніки, повідомили в ДСНС.

    Коли в небі над Уманським районом збили ракету, повітряна тривога також лунала майже у всіх регіонах країни. Харків зазнав обстрілу із РСЗВ, в результаті загинула одна людина.

    Раніше повідомлялося, що російські війська атакували Чугуївський та Харківський райони області. Від обстрілів зі сторони росіян загинув чоловік 58 років у Чугуїв, як з'ясувалося, він — громадянин РФ.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.