• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупанти випустили по Нікополю 120 снарядів з РСЗВ, під вогонь потрапили три підприємства

    Опубликовано: 2022-08-09 11:45:09

    Військові російської армії в ніч з 8 на 9 серпня тричі вдарили по Нікополю Дніпропетровської області, випустили близько 120 снарядів із РСЗВ. В результаті одна людина постраждала, зафіксували численні руйнування. Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

    Внаслідок нічного обстрілу один чоловік 1977 року народження дістав осколкові поранення і перелам, його госпіталізували.

    Однією із цілей загарбників стали об'єкти трьох підприємств: знищено один трансформатор, пошкоджено майстерні, техніку та адміністративно-побутові будівлі.

    "Є пошкодження двох житлових будинків та легкової автівки. На місці обстрілу виявлено уламки від "Градів", — додав Лукашук.

    Крім того, російські окупаційні війська вдарили по Великомихайлівській громаді Синельниківського району. У багатоквартирному будинку вибито вікна, ніхто не постраждав.

    Раніше повідомлялося, що в результаті обстрілу Нікополя троє людей отримали поранення. Тоді у місті зафіксували 20 прильотів реактивних снарядів.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.