• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Харкові пролунала серія вибухів

    Опубликовано: 2022-08-09 11:30:45

    Російські загарбники вночі 9 серпня, близько 02:10, нанесли удари по Харкову, в місті пролунало не менше 4-вибухів, повідомив мер Ігор Терехов.

    За попередньою інформацією, серед мирного населення постраждалих немає, втім є руйнування інфраструктури.

    "Наразі рятувальники змогли виявити лише два наслідки нічних прильотів. В Індустріальному районі фактично на пустирі пошкоджено електроопору та трамвайні рейки. Ще один приліт у районі окружної поруч із двоповерховою будівлею, яка не має жодного відношення до військової інфраструктури. Осколками пошкоджено фасад, частково дах, вибиті вікна", — резюмував міський голова.

    Напередодні, 8 серпня, росіяни вбили у Харкові одну людину. Терехов та голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов закликають жителів Харкова та області, перебувати в укриттях під час повітряної тривоги.

    Раніше повідомлялося, що російські війська атакували Чугуївський та Харківський райони області. Від обстрілів зі сторони росіян загинув чоловік 58 років у Чугуїв, як з'ясувалося, він — громадянин РФ.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.