• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЗСУ збили 4 ракети «Калібр», випущені з акваторії Чорного моря

    Опубликовано: 2022-08-09 10:15:27

    Збройні сили України збили 4 крилаті ракети "Калібр", які російські військові випустили з акваторії Чорного моря. Про це повідомляє командування повітряних сил ЗСУ.

    "Сьогодні 8 серпня близько 10:00 з південного напрямку окупанти випустили чотири крилаті ракети морського базування типу "Калібр" з акваторії Чорного моря. Протиповітряною обороною Повітряних Сил збиті всі цілі", - сказано в повідомленні.

    Згідно з ним, одну ракету знищено в Одеській області зенітним ракетним підрозділом повітряного командування "Південь", решту трьох – ліквідовано в центральній Україні зенітними ракетними підрозділами повітряного командування "Центр".

    Нагадаємо, російські окупанти застосували гіперзвукові ракети повітряного базування Х-47М "Кинжал" для завданого удару по військових об'єктах у Вінницькій області 7 серпня. Під час цієї атаки в регіоні із запізненням увімкнули повітряну тривогу, що було пов'язано з тактико-технічними характеристиками ракети "Кинжал".

    Степан Крьока

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.