• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Розвідка Британії повідомила, скільки російських генералів загинуло на війні в Україні

    Опубликовано: 2022-08-08 13:45:50

    Погана ефективність збройних сил Росії під час її вторгнення в Україну дорого обійшлася військовому керівництву Росії.

    Так, щонайменше 10 російських генералів, убитих на полі бою в Україні. Кумулятивний вплив на послідовність командування, ймовірно, сприяє тактичним і оперативним труднощам Росії.

    Про це повідомляє розвідка Британії.

    Також повідомляється, швидше за все, погана ефективність збройних сил Росії призвела до звільнення щонайменше шести російських командувачів з початку бойових дій у лютому 2022 року.

    Командувачі Східного та Західного військових округів Росії, швидше за все, втратили командування. Генерал-полковник Олександр Чайко був звільнений з посади командувача Східним військовим округом у травні 2022 року.

    Генерал-полковник Олександр Журавльов, який командував Західним військовим округом з 2018 року, був відсутній на Дні ВМФ Росії в Санкт-Петербурзі 31 липня 2022 року, його, швидше за все, замінив генерал-лейтенант Володимир Кочетков.

    Генерал Олександр Володимирович Дворніков згодом був усунутий після того, як отримав загальне командування операцією в Україні, і генерал Сергій Суровікін прийняв командування Південним угрупуванням військ від генерала Геннадія Валерійовича Жидка.

    Нагадаємо, що РФ використовують ЗАЕС, щоб зіграти на побоюваннях Заходу щодо ядерної катастрофи в Україні.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.