• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЗСУ вдарили по Антонівському та Каховському мостах

    Опубликовано: 2022-08-08 12:30:05

    Збройні сили України в ніч з 7 на 8 серпня знову завдали ударів по Антонівському та Каховському мостах. Про це в ефірі національного телемарафону повідомила керівниця координаційного пресцентру сил охорони та оборони півдня Наталія Гуменюк.

    "Відпрацьовано той самий вогневий контроль, який ми тримали кілька діб на цьому напрямку, і він має свої результати. Маємо влучення, достатньо серйозні, як по Антонівському, так і по Каховському мосту", - розповіла Гуменюк.

    Крім того, на півдні українські військові знищили кілька ворожих баз із боєприпасами. На окупованих територіях рух опору працює над погіршенням морального стану російських військ та над зниженням боєздатності загарбників.

    Окупанти вже закривали проїзд через Антонівський міст, який у ніч на 27 липня також отримував чергові пошкодження через обстріли з української сторони. Загалом у Херсонській області три переправи через Дніпро: третьою є гребля Каховської гідроелектростанції.

    Президент Володимир Зеленський пояснює руйнування українськими військовими автомобільного мосту через Дніпро в селищі Антонівка біля Херсона прагненням позбавити російські окупаційні сили в регіоні будь-яких логістичних можливостей.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.