• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росія використала вже 50% своїх ресурсів на війні в Україні, - Курт Волкер

    Опубликовано: 2022-08-08 10:15:02

    Росія втратила значний запас своїх військових ресурсів, тому вони перейшли до використання менш точної зброї.

    Про це заявив американський дипломат, колишній спецпредставник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер, передає ТСН.

    "Росія використала вже близько 50% своїх тренованих військових та зброї. Їх військові можливості зменшилися драматично. Це добре, але зараз вони почали використовувати менш точну зброю, і вони почали більше влучати в цивільні об’єкти. Але з іншого боку вони менше влучають і по військовим, тому їх спроможності зменшуються", - каже він.

    За його словами, президент Володимир Путін, не має бажання оголошувати загальну мобілізацію через побоювання дестабілізувати ситуацію в країні.

    "Путін і так зібрав багато людей з регіонів для війни в Україні. А Москву, Пітер та прикордонні території, майже не чіпав, щоб створити ілюзію, що все добре. Якщо буде загальна мобілізація, це створить для нього нові проблеми", - додав Волкер.

    Волкер підкреслив, що у Росії немає можливостей створювати нову зброю, бо у них немає в достатній кількості чипів, та інших технологій. РФ зараз воюють на максимум своїх можливостей.

    Нагадаємо, що терористичний акт в Оленівці був спецоперацією РФ проти постачання Україні зброї.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.