• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Майже 900 медичних та понад 2 200 освітніх закладів знищили окупанти від початку війни

    Опубликовано: 2022-08-05 17:00:45

    Під час свого вечірнього звернення Володимир Зеленський повідомив скільки закладів освіти, медицини та релігійних закладів було знищено росіянами, передає УНН.

    Деталі

    Як зазначив Президент, майже 200 одних лише релігійних споруд – храмів і молитовних будинків різних конфесій, майже 900 медичних та понад 2 200 освітніх закладів – пошкоджено або зруйновано російськими ударами. Десятки університетів, сотні шкіл і дитячих садочків.

    Цитата

    "Окупанти неодноразово свідомо били з артилерії та мінометів по чергах людей по воду, по евакуаційних автобусах, неодноразово били по зупинках громадського транспорту. Російська армія не зупинилася перед ударами навіть по меморіалах жертвам Голокосту, по кладовищах... По табору з військовополоненими в Оленівці. І звітів про це чомусь немає. Ось така аморальна вибірковість", - зазначив Зеленський.

    Нагадаємо

    Зеленський прокоментував звіт від Amnesty International щодо України.

    Юрій Свиридю

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.