• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Медики розповіли про небезпечні хвороби, які безсимптомно прогресують в людському організмі

    Опубликовано: 2022-08-05 14:28:09

    Лікарі попередили про незнання людей, які можуть і не підозрювати про розвиток в організмі небезпечних захворювань, що протікають на перших порах безсимптомно.

    Недуги прогресують в тілі людини на початковій стадії, однак у кінцевому підсумку проявляються в кінцевій стадії, яка переходить або в хронічну форму, або взагалі важко піддається лікуванню, інформує Ukr.Media.

    Перше місце серед цих захворювань займає цукровий діабет. Як правило, людина, яка довідується, що у неї проблеми з цукром, має вже хронічну форму хвороби.

    Підвищений артеріальний тиск також є недугою, про який дізнаються після того, як проблема перестає ховатися в організмі і починає доставляти справжній дискомфорт і становити небезпеку.

    Гепатит — хвороба, що підточує здоров’я протягом довгих років, а після призводить до ураження печінки.

    Ожиріння печінки — ще одне захворювання, яке на початковому етапі протікає безсимптомно, проте в кінцевій стадії наслідки непередбачувані аж до летального результату.

    Ще одним смертельно небезпечним захворюванням, на жаль, яке виявляє себе на пізній стадії, є рак прямої кишки.

    У частині онкології жінки повинні регулярно проходити плановий огляд у гінеколога, щоб уникнути раку шийки матки, який на початковій стадії теж себе ніяк не проявляє. Останнім у списку небезпечних недуг став рак шкіри. Навіть маленька червона цятка на епідермісі може перейти в іншу — злоякісну стадію.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.