• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Російські війська завдали масових ракетних ударів по Харкову — трьох людей госпіталізували

    Опубликовано: 2022-08-05 11:00:17

    В ніч з 4 на 5 серпня окупанти завдали ударів по Шевченківському та Індустріальному районах Харкова. В результаті двоє чоловіків та одна жінка дістали поранення, їх госпіталізували.

    Про це повідомив мер Ігор Терехов та голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

    Терехов уточнив, що окупанти обстріляли велику частину Павлова Поля. Руйнувань зазнали житлові будинки, навчальні заклади. У багатьох квартирах вибито вікна. Є інформація про осколкові прильоти до квартир городян.

    "Павлове Поле – район, де немає жодної військової інфраструктури. Це черговий акт знищення харків'ян та їх залякування. Дотримуйтесь правила двох стін, якщо ви вдома. Якщо в укриттях – не залишайте їх", — звернувся мер до харків'ян.

    Нагадаємо, вночі 4 серпня у Харкові окупанти поцілили в адміністративну будівлю Немишлянського районі міста. Мер Ігор Терехов повідомив, що ніхто не постраждав, пожежа також не виникала.

    До цього повідомлялося, що протягом доби 3 серпня російські війська атакували Чугуївський та Харківський райони області. Від обстрілів зі сторони росіян загинув чоловік 58 років у Чугуїв, як з'ясувалося, він — громадянин РФ.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.