• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні зростає кількість випадків COVID-19: за тиждень 1,5 тисячі нових госпіталізованих

    Опубликовано: 2022-08-04 16:30:40

    В Україні зростає кількість випадків COVID-19 та госпіталізованих. Як заявив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, за минулий тиждень статистика хворих збільшилася на 33%, передає УНН.

    Цитата

    “Кількість випадків COVID-19 та госпіталізованих зростає. До прикладу, лише за минулий тиждень ми маємо +33% нових випадків та більш як 1500 нових пацієнтів у лікарнях. Для контролю поширення хвороби нам потрібно активно працювати над тим, щоб діагностика відбувалась вчасно”, – наголосив Ляшко.

    Деталі

    Міністр додав, що, незважаючи на війну, проводять безоплатне тестування на COVID-19, де це можливо. У кожному регіоні у достатній кількості є як експрес-тести, так і ПЛР-тести для відповідних досліджень.

    Нагадаємо

    З наближенням третьої зими з пандемією коронавірусу вчені попереджають "стомлені" уряди та населення, щоб вони готувалися до нових хвиль COVID-19.

    Єлизавета Калітвенцева

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.