• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На півдні окупанти штурмували на бронетехніці за двома напрямками, але відступили – ОК «Південь»

    Опубликовано: 2022-08-04 11:30:36

    3 серпня на південному напрямку російські окупанти без успіху намагалися штурмувати за двома напрямками. Про це повідомляє оперативне командування "Південь".

    Як зазначається, мобілізувавши сили до роти та броньовану техніку, російські військові намагалися вести штурмові дії за двома напрямками: Білогірка – Андріївка та Сухий Ставок – Біла Криниця. Спроби штурму не мали успіху, вороги відступили.

    В ОК "Південь" повідомили, що на Криворізькому напрямку противник нарощує склад свого угруповання шляхом перекидання підрозділів 35-ї армії Східного військового округу.

    Двічі пари літаків ворожої штурмової авіації Су-25 атакували населені пункти Бериславського району. Вертолітні пари окупантів п'ять разів атакували позиції українських військових. "Втрат немає", – повідомили в ОК "Південь".

    Авіація ЗСУ завдала двох ударів по опорних пунктах ворога в районах Благодатного та Правдиного.

    В результаті роботи ракетно-артилерійських підрозділів ЗСУ знищено: 31 окупант, танк Т-72, ​​гаубиці "Гвоздика" та "Мста-Б", два міномети, три одиниці броньованої та автомобільної техніки та один безпілотник-розвідник.

    Наталия Медведева

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.