• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вночі 4 серпня росіяни обстріляли Миколаїв, Харків та Нікополь

    Опубликовано: 2022-08-04 10:45:10

    Російськи загарбники вночі 4 серпня знову атакували Миколаїв, Харків та Нікополь Дніпропетровської області. Ці міста є прифронтовими і фактично щоденно під ворожим вогнем.

    Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич повідомив, що близько четвертої ранку російські військові обстріляли два райони міста.

    "Маємо попередню інформацію про пошкодження житлових будинків та пожежу. Наразі в місті знову лунає повітряна тривога. Прошу всіх залишатись вдома", — резюмував міський голова.

    Цієї ж ночі у Харкові окупанти поцілили в адміністративну будівлю Немишлянського районі міста. Мер Ігор Терехов повідомив, що ніхто не постраждав, пожежа також не виникала.

    За інформацією Генштабу, вночі 4 серпня на Харківському напрямку противник здійснив вогневе ураження із танків, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Харків, Лебʼяже, Борщова, Дементіївка, Коробочкине, Великі Проходи, Руські Тишки, Старий Салтів, Прудянка, Питомник, Цупівка.

    У Нікополі близько 01:30 голова районної військової адміністрації Євген Євтушенко повідомив про обстріли та додав, що відповідні служби усувають наслідки.

    Напередодні, вночі 3 серпня, окупанти декілька разів обстріляли Харків та Миколаїв. В результаті в кожному з них руйнувань зазнали будівлі. У Дніпропетровськой області ціллю ворога стали Зеленодольська та Апостолівська громади Криворізького району.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.