• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Харків. Росіяни залякують повторним наступом і можуть посилити ракетні удари – ОВА

    Опубликовано: 2022-08-03 13:45:04

    Глава Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив, що найближчим часом російські окупанти можуть посилити ракетні удари. Також він запевняє, що у разі спроб росіян відновити наступ на Харків "на них чекає фіаско".

    "Є інформація, що найближчими днями ворог посилить ракетні удари по місту Харкову та районам області. Тому прошу мешканців Харківщини не нехтувати сигналами тривоги, без крайньої потреби не перебувати на вулиці, а під час тривоги  бути в укриттях", – сказав Синєгубов.

    Він також повідомив, що останніми днями окупанти поширюють повідомлення про можливий повторний наступ на Харків, але запевняє: до будь-яких дій ворога в області готові.

    "Наші захисники надійно тримають оборону, не дають ворогові просунутися вперед, хоч той і намагається. Навіть спроби розвідки окупантів – невдалі. Загарбники постійно зазнають втрат в живій силі та техніці. Ми щодня посилюємо фортифікаційні споруди та наші оборонні можливості. У разі спроби піти вперед – на ворога чекає лише чергове фіаско та ще більші втрати", – заявив глава ОВА.

    Сьогодні вранці, як повідомив Синєгубов, росіяни вдарили двома ракетами по Харкову, а також обстрілювали Чугуївський, Ізюмський та Богодухівський райони області.

    Оксана Житнюк

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.