• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупанти відводять особовий склад з території селищ Верхній Токмак і Чернігівка, - розвідка

    Опубликовано: 2022-08-01 13:30:51

    Після ударів ЗСУ в ніч на 29 липня по місцерозташуванню сил окупантів поблизу селищ Верхній Токмак та Чернігівка Запорізької області, російські військові відвели особовий склад та техніку на інші позиції.

    Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

    Зазначається, що близько 40 поранених доставили в госпіталь міста Пологи.

    З Чернігівки підрозділи виведено практично в повному складі. Наразі поблизу населеного пункту залишаються кілька блок-постів та не більше 100 військових. Решта окупантів разом з технікою розподілено по містах Токмак та Бердянськ.

    "Під час виходу з населених пунктів рашисти намагаються створити враження про планову ротацію. Насправді ж, окупанти мають намір повністю залишити селище і розпочали мінування під’їзних доріг", - зазначають у ГУР МО.

    Зазначимо, російська армія  змінює тактику поповнення особового складу окупаційного контингенту на території України. В країні-агресорі РФ активно розгортається кампанія під гаслом "від кожного суб'єкта федерації по батальйону".

    Крім того, як раніше повідомляли у ГУР МО, Росія формує поблизу України ще одне ударне угруповання.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.