• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Загинуло троє цивільних, а 16 поранено. З'явилися нові дані про обстріли Донеччини

    Опубликовано: 2022-08-01 12:30:25

    Внаслідок обстрілів Донецької області минулої доби загинуло троє людей, шістнадцять – поранено, повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

    "За 31 липня росіяни вбили 3 мирних мешканців Донбасу: 2 у Бахмуті та 1 у Соледарі. Ще 16 людей отримали поранення", – написав він у Telegram.

    За його словами, наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

    Принагідно нагадаємо, що Кабмін напрацював план евакуації 50 тисяч дітей та понад 200 тисяч дорослих із населених пунктів Донеччини.

    Людей будуть забирати прямо з дому і транспортуватися до місця тимчасового проживання у більш безпечних регіонах.

    Людям буде потрібно спочатку зателефонувати до адміністрації, або написати у відповідний чат-бот, щоб ОВА могла їх внести в "евакуаційний список".

    До таких людей приїдуть, заберуть і транспортують до місця евакуації. Це може бути автобус, чи потяг. По дорозі їм буде зроблено все, щоб вони отримали довідку ВПО.

    Як розповіла віце-прем’єр Ірина Верещук, на вокзалі їх зустрінуть і дадуть першу допомогу і фінансову допомогу. "Укрпошта вже це знає як робити. Гроші є", – додала вона.

    Максим Беркаль

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.