• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сили РФ готуються відновити наступ на Харків, — ISW

    Опубликовано: 2022-07-29 11:45:29

    Російські війська створюють умови для відновлення наступальних операцій на місто Харків. До такої думки прийшли військові експерти Інституту вивчення війни, аналізуючи ситуацію на фронтах 28 липня, повідомляє пресслужба ISW.

    "28 липня російські війська не досягли жодних успіхів на харківському напрямку, але, можливо, створюють умови для поновлення наступальних операцій. Успішні російські наступальні операції в Харкові вкрай малоймовірні, але росіяни, швидше за все, спробують отримати більше позицій в області до референдумів на тимчасово окупованих територіях", — зазначають аналітики ISW.

    В цей же час у Донецькій області окупанти прагнуть отримати вигоду з вдалого просування навколо Бахмуту і можуть знизити пріоритет взяття Сіверська.

    Військові експерти прогнозують, що росіяни можуть активізуватися навколо Авдіївки, щоб зменшити удари українських сил по Донецьку та околицях.

    Крім того, в ISW звернули увагу, що незважаючи на підрив Антонівського мосту, військові РФ намагаються зберегти наземні шляхи через річку Дніпро.

    Зазначимо, що ЗС РФ майже щоденно атакують Харків та іші населені пункти області. В ніч з 27 на 28 липня російські окупаційні війська нанесли удар по парку Горького у Харкові. Відомо, що загалом вночі 28 липня російські війська два рази підряд атакували Харків. Загарбники запустили по місту ракети С-300.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.