• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росіяни завдали масованого ракетного удару по Миколаєву

    Опубликовано: 2022-07-28 13:00:41

    Зранку 28 липня по Миколаєву було нанесено масований ракетний удар. Попередньо відомо, що внаслідок влучання трьох ракет практично вщент зруйновано будівлю середньої школи у Корабельному районі. Поранено одну людину.

    Про це повідомив мер міста Олександр Сєнкевич.

    "Заклади освіти та житлові будинки постраждали сьогодні від ракетних ударів. Російські терористи не зраджують собі і цинічно обстрілюють цивільну інфраструктуру Миколаєва", - зазначив він.

    За його словами, ще одна міська школа практично повністю зруйнована. Там обвалилась частина будівлі. Поранення дістав охоронець закладу. У довколишніх приватних будинках побило вікна та покрівлю.

    "Також ракета влучила на територію водної станції нашого Кораблебудівного університету, пошкодивши складське приміщення", - повідомив Сєнкевич.

    Він додав, що на території одного з приватних підприємств від влучання боєприпасів загорілись залишки шроту. Пожежу оперативно ліквідували рятувальники ДСНС.

    "Щодо житлових будинків, на цей час відомо про пошкодження двох багатоповерхівок", - зазначив мер Миколаєва.

    "Зранку по Миколаєву було нанесено масований ракетний удар. Попередньо відомо, що внаслідок влучання трьох ракет практично вщент зруйновано будівлю середньої школи у Корабельному районі. Поранено одну людину. Також через потрапляння боєприпасів та їх уламків уражено яхт-клуб, склад агропромислового підприємства, господарські споруди. Детальна інформація уточнюється", - повідомив очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

    Зазначимо, армія країни-агресора РФ не припиняє терор  й 27 липня окупанти також обстріляли Миколаїв. Не припиняють росіяни обстрілювати й населені пункти області.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.