• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Запущені ракети з території Білорусі влучили на Чернігівщину

    Опубликовано: 2022-07-28 11:40:20

    З території Білорусі зранку 28 липня було випущено близько 20 ракет. Наразі відомо про прильоти 9 ракет по території Гончарівської громади Чернігівської області.

    Про це повідомляє оперативне командування "Північ".

    "З 5.20 до 6.30 год. 28 липня 2022 року за даними з білоруських джерел надходила інформації про запуск понад 20 ракет з території Білорусі", - йдеться у повідомленні.

    Наразі відомо про прильоти 9 ракет по території Гончарівської громади Чернігівської області, які впали в лісовий масив. Також спрацювала наша система протиповітряної оборони.

    "Після 5 ранку масштабні запуски ракет із території білорусі. Попередьно є інформація про влучання біля Гончарівського. Також працює наша ППО", повідомив голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус.

    Про жертв та постраждалих поки не повідомляється.

    У той же час, про запуски ракет повідомив Telegram-канал "Беларускі Гаюн". За їх даними, з території Білорусі було випущено одразу 25 ракет для удару по Україні.

    Зазначається, що пуски ракет були з аеродрому Зябрівка, що неподалік білоруського міста Гомель. Всі запуски відбулися протягом години.

    Крім того, ракетний удар зранку 28 липня був нанесений також по Вишгородському району Київської області.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.