• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зміцнюємо здоров’я: 5 корисних порад від медиків

    Опубликовано: 2022-07-27 19:48:02

    Прості правила, які здатні запобігти багатьох проблем зі здоров’ям, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    На думку медиків, деякі прості правила здатні не тільки зміцнити здоров’я, але і допомогти впоратися з низкою проблем, інформує Ukr.Media.

    В цих питаннях допоможуть наступні 5 порад:

    1. Не варто витрачати гроші на спеціальні антисептичні гелі — у ряді випадків вони будуть абсолютно марні. Наприклад, під час наукового дослідження вдалося встановити, що вони не здатні усунути віруси грипу або ГРВІ. Найдієвіший спосіб — це правильне миття рук. В обов’язковому порядку варто використовувати мило і ретельніше обробляти шкіру не менше 4-х хвилин.

    2. Не можна грати в лікаря і самому собі призначати схему лікування, терапію і «виписувати» лікарські препарати. Багато людей роблять серйозну помилку: як тільки вони починають відчувати нездужання або симптоми хвороби, вони ігнорують лікаря і направляються відразу в аптеку. Зазвичай вони вибирають ліки: читають інформацію в Інтернеті, запитують у родичів і друзів, консультуються з фармацевтом. Природно, що в більшості випадків ліки виявляються марними, оскільки ви підібрали їх неправильно.

    3. Для того, щоб скинути вагу, необхідно замінити всі свої улюблені шкідливі ласощі різними видами горіхів. Цей спосіб схуднення був доведений науково вченими з США. Головне пам’ятати про те, що горіхами теж не варто захоплюватися: не більше 1 жмені за раз.

    4. Частіше пийте різні сорти чаю, оскільки вони є натуральними антиоксидантами з різними сферами спрямованості. У кожного сорту є своя «спеціалізація»: наприклад, улуни допомагають схуднути, а пуери тонізують і чинять на організм загальнозміцнюючу дію.

    5. Пам’ятайте про те, що здорове харчування багато в чому впливає на зовнішній вигляд, стан фізичного і психічного здоров’я. Намагайтеся складати своє меню правильно.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.