• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 73% українців вважають, що Україна рухається в правильному напрямку - опитування

    Опубликовано: 2022-07-27 18:00:35

    73% опитаних вважають, що справи в Україні рухаються у правильному напрямку, 12% – протилежної думки, і ще 15% – не змогли оцінити. Такі результати опитування оприлюднила соціологічна група «Рейтинг», передає УНН.

    Деталі

    Разом з тим, 86% українців вважають, що економічне становище України за останні пів року погіршилося. Проте в оцінках майбутнього країни спостерігається зростання кількості оптимістичних оцінок. Тих, хто вважає, що економіка покращиться у наступний рік, сьогодні 34%. Для порівняння, у квітні цей показник був 32%.

    Щодо особистої ситуації, то про погіршення говорять 74% опитаних. Воночас 25% сподіваються, що у наступні 12 місяців їхнє особисте економічне становище покращиться.

    Довідково

    В опитуванні, що проводилося 23-24 липня, брали участь українці віком від 18 років в усіх областях, окрім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу, а також територій, де на момент опитування відсутній український мобільний зв'язок. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення, а вибіркова сукупність - 1000 респондентів. Метод опитування: CATI (телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). Помилка репрезентативності дослідження з довірчою ймовірністю 0,95 – не більше ніж 3,1%.

    Нагадаємо

    Дослідження соціологічної групи «Рейтинг» показало, що у випадку різкого скорочення доходів 62% українців будуть шукати додаткові джерела заробітку, 35% - скорочувати свої витрати.

    Варвара Крат

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.