• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Microsoft підтвердила, що оновлення Windows 10 перешкоджає роботі USB-принтерів

    Опубликовано: 2022-07-26 14:30:54

    Microsoft підтвердила, що оновлення  KB5014666, випущене 28 червня 2022 року, перешкоджає роботі USB-принтерів. Як повідомляють на сайті Neowin, воно некоректно працює для ПК з Windows 10.

    Через помилку у цих системах показуються дублікати одного принтера. Програми, які посилаються на певний принтер за назвою, не можуть надрукувати документ.

    У компанії  кажуть, що працюють над розв'язання проблеми в майбутньому оновленні. Тим часом користувачі можуть надіслати звіти із відгуками та спробувати тимчасові обхідні шляхи.

    Як це зробити:

    Відкрийте програму "Налаштування", перейдіть до "Bluetooth і пристрої" та виберіть "Принтери та сканери".
    Якщо існує копія інсталяції наявного принтера, наприклад із суфіксом "Копія1", підтвердьте, чи працює друк на цьому принтері. Цей принтер має працювати належним чином.
    Якщо необхідно використовувати оригінальний принтер, а не дублікат, клікніть правою кнопкою миші на дублікат принтера, виберіть "Властивості принтера" та виберіть вкладку "Порти". Зверніть увагу на порт, що використовується.
    Відкрийте "Властивості принтера" на оригінальному принтері та виберіть вкладку "Порти". Зі списку виберіть параметр порту, який використовується принтером-дублікатом. Якщо цей оригінальний принтер працює нормально, копію принтера можна видалити.
    Інші варіанті команда Microsoft детально описала у технічній інструкції на офіційному сайті.

    Ольга Лицкевич

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.