• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Через війну 568 тис. осіб залишається без електрики, без газу 242 тис. осіб

    Опубликовано: 2022-07-26 13:00:29

    Через бойові дії в Україні станом на 25 липня близько 568 тис. осіб у 739 населених пунктах залишається без електрики. Без газу на 25 липня залишається 242,4 тис. українців. Про це йдеться у повідомленні на сайті Кабінету міністрів.

    "Станом на 25 липня в Україні через пошкодження, зумовлені бойовими діями, залишаються знеструмленими 739 населених пунктів, близько 578 тисяч споживачів. Зокрема, в Донецькій області – близько 353 тисяч, Луганській – понад 128,2 тисяч, Миколаївській – 31 ,2 тисячі, Харківській - 29,1 тисячі споживачів. Без газопостачання залишаються понад 242,4 тисячі абонентів", - сказано в повідомленні.

    Згідно з ним, за минулу добу 24 липня відновлено електропостачання близько 11,2 тисячі споживачів, які були знеструмлені через бойові дії.

    Зокрема, у Донецькій області – 9,9 тисяч, Харківській – близько 1,3 тисяч споживачів.

    "Українські енергетики докладають максимальних зусиль, щоб оперативно повернути енергопостачання українським громадянам. Однак у деяких районах аварійно-відновлювальні роботи ускладнені або неможливі через активізацію бойових дій, виконання робіт з розмінування та виникнення нових пошкоджень в електромережах", - йдеться у повідомленні уряду.

    Нагадаємо, окупанти продовжують обстрілювати громадянську інфраструктуру України. Так у ніч на 25 липня було обстріляно Харківську, Миколаївську та Дніпропетровську області.

    Степан Крьока

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.