• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Засоби для прибирання, які ніколи не можна поєднувати

    Опубликовано: 2022-07-26 08:48:18

    Це може серйозно зашкодити вашому здоров’ю, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Чистота в будинку вкрай важлива для збереження здоров’я людини. У спробі досягти ідеального порядку і стерильності, деякі люди починають змішувати різні хімічні речовини, що може серйозно порушити роботу організму, а в деяких випадках призвести до смерті людини. Які ж речовини ніколи не можна з’єднувати разом?

    Аміак і відбілювач

    Найчастіше чистячі засоби виробляють на основі однієї з цих двох речовин. Однак їх не можна ні в якому разі змішувати, оскільки це призведе до утворення токсичних парів хлораміну. Якщо їх вдихнути, можна отримати опік горла, інформує Ukr.Media.

    Оцет і відбілювач

    Подібна суміш вивільняє токсичні пари хлору і хлораміну. Вони можуть викликати хімічні опіки, біль у горлі, подразнення очей і легенів.

    Перекис водню та оцет

    Зазвичай перекис водню використовується для очищення швів плитки. Але фахівці настійно не рекомендують змішування його з оцтом, щоб не створити надоцтову кислоту, яка може пошкодити шкіру, горло, легені та ніс. Ви можете використовувати ці два продукти один за іншим, але не змішувати їх.

    Відбілювач і засіб для миття туалетів

    Будь-який засіб, яким ви миєте туалет, не варто змішувати з чим-небудь. Особливу небезпеку несе його поєднання з відбілювачем. Така суміш може виділяти токсичні пари, які спровокують сльозотечу і проблеми з диханням.

    Спирт і відбілювач

    Змішування цих двох чистячих засобів створює хлороформ. Навіть при незначному його впливі, у людини виникає запаморочення і нудота. Великий обсяг хлороформу може призвести до пошкодження нервової системи, очей, шкіри, печінки, легень, нирок і навіть до смерті.

    Засоби від засмічень

    Засмічення в раковині не так просто вирішити. У хід можуть йти різноманітні засоби та методи. Але пам’ятайте, що якщо ви залили в трубу один вид засобу від засмічення, заборонено використовувати поверх нього ще один схожий засіб, оскільки це може призвести до вибуху.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.