• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президентка Грузії розкритикувала владу через проблеми з євроінтеграцією

    Опубликовано: 2022-07-22 14:00:37

    Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі розкритикувала грузинську владу за проблеми з євроінтеграцією і заявила, що влада веде подвійну гру. Про це вона заявила в інтерв'ю Суспільному мовнику, передають Новини-Грузія.

    "Я не знаю, доки має тривати ця якась подвійна гра, що ми ніби хочемо йти до Євросоюзу, хочемо отримати те, що називається статус кандидата, який отримали Україна та Молдова", – сказала вона.

    Зурабішвілі вважає, що грузинська влада не робить необхідних речей для зближення з ЄС, зокрема не виконує 12 пунктів із рекомендацій Єврокомісії. Крім того, вона вважає, що робляться і протилежні від зближення з Європою кроки.

    "Починаючи з того, що викинули документ Шарля Мішеля (план президента Євроради щодо врегулювання політичної кризи. – ред.), анулювали всі кроки, зроблені протягом року, досить грубо відмовилися від кредиту ЄС", – сказала вона, також зауваживши, що грузинська влада критикувала західних послів.

    За її словами, "усі дуже добре бачать, що йде антизахідна риторика у той час, коли щодо Росії – тиша". Зурабішвілі вважає, що будь-який крок грузинської влади за останній рік "негативно оцінюється з боку ЄС" – і водночас від влади йде "неймовірна риторика", "нескінченні нападки на європарламентаріїв".

    Марк Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.