• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фахівці розповіли, як впоратися з кріпатурою після тренування

    Опубликовано: 2022-07-22 13:48:49

    Зарубіжні експерти розповіли, які заходи можуть допомогти впоратися з кріпатурою м’язів після тренувань, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Фахівці радять не поспішати з прийомом знеболюючих, а використовувати послідовно холод і тепло, інформує Ukr.Media.

    За словами експертів, холод — це шлях до терапії, коли травма відбувається вперше. Він здатний зупинити набряк розтягнутої щиколотки, наприклад, і заглушити біль. Рекомендований підхід — 20 хвилинний вплив, такий же період часу відпочинку, повторення.

    На другий і третій день можна повторювати дану маніпуляцію через 2-3 години. Якщо дискомфорт занадто сильний, то краще вживати заходи відразу після занять. Варіанти застосування включають в себе поліетиленовий пакет колотого льоду. Важливо, незалежно від того, що використовується, завжди підкладати тонкий рушник між зручним засобом і контактною областю, щоб запобігти пошкодженню шкіри.

    Після зникнення набряклості, впоратися з дискомфортом допоможе тепло, що сприяє загоєнню ран. Воно також показано при хронічному стані, такому як артрит. Схема працює також, як і при дії холодом. Важливо, щоб температура не була дуже гарячою. Ідеальний варіант — це багаторазовий тканинний пакет, що нагрівається. Впоратися з наслідками кріпатури м’язів дозволяє і теплий душ або ванна.

    «Хоча такі підходи вважаються безпечними, поговоріть лікарем, якщо травмування занадто серйозне, наприклад, велика набряклість і біль. Хронічні захворювання також повинні враховуватися», — попередили фахівці.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.