• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені розповіли, що пізня вечеря допомагає худнути

    Опубликовано: 2022-07-21 18:28:47

    А її головними елементами є 5 нижчеперелічених продуктів.

    Пізня вечеря, виявляється, не завжди поганою для організму. Учені склали список продуктів, вживання яких перед сном допомагає схуднути. Дослідники з Університету штату Флорида стверджують, що 30 грамів білка, з’їдені за пів години до сну, благотворно позначаться на нашій талії, інформує Ukr.Media.

    На першому місці серед такої корисної їжі — сир. У ньому багато білка і кальцію, який особливо важливий для людей старшого віку. Відомо, що з часом кістки стають більш крихкими. Від нестачі кальцію страждають також суглоби та зуби. Причому, фахівці закликають не купувати знежирений сир. Користі від нього ніякої. А ось молочний жир зміцнює судини та серце, і допомагає скинути вагу.

    Також вчені дають добро на включення в «нічне» меню мигдалю і волоських горіхів. Так, вони дуже калорійні, але ніхто ж не закликає з’їдати повну тарілку. А ось кілька горішків на вечерю принесе тільки користь. Лікарі стверджують: розумне вживання горіхів допомагає підтримувати тіло у формі. Багаті білком майже всі види цього продукту, але дієтологи все-таки віддають перевагу волоському і мигдалю, які містять багато вітаміну Е, магнію і селену. За них вам скаже «спасибі» серце.

    На третьому місці серед переваг для пізньої вечері — сир Моцарела. У 100 грамах продукту міститься 6 грамів білка, 1 грам вуглеводів і всього 100 калорій. Також Моцарела багата вітаміном D.

    Як не дивно, але яйця, які вважаються важкою їжею, також корисні перед сном. Вони багаті білком, вітамінами D, а ще, нагадують лікарі, в яйцях багато вітамінів та макроелементів.

    Отримати достатньо білка і не дати заснути голодним допоможе і тофу. Його фахівці дозволяють вживати навіть за дуже пізньою вечерею.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.