• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сенатори США вимагають дати Україні додаткові HIMARS – і якнайшвидше

    Опубликовано: 2022-07-21 14:30:08

    Сенатори США Теммі Дакворт, Роджер Вікер, Річард Блюменталь, Роберт Портман та Ліндсі Грем закликали Пентагон прискорити розгортання оборонної допомоги для України в межах затвердженого раніше пакету на 20 мільярдів доларів. Копію листа політиків отримав Fox News.

    Сенатори пишуть, що хоча вони вважають "хорошим початком" засоби ППО середньої та великої дальності та РСЗВ HIMARS, включені до пакетів допомоги від 27 червня та 8 липня, ці системи мають бути доставлені з максимальною швидкістю і в тій кількості, якої буде достатньо, щоб вплинути на результат бойових дій на Донбасі, у Херсонській області та інших регіонах.

    "Ми закликаємо вас діяти оперативно та координувати дії з союзниками та партнерами по НАТО, щоб без найменших зволікань передати це обладнання українським військовим", – йдеться у листі.

    Сьогодні також повідомлялося, що група сенаторів закликала Пентагон розглянути питання про якнайшвидшу передачу Україні бойових літаків та навчання українських льотчиків.

    Сергей Бережной

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.