• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росіяни намагаються підтримувати наступальну міць, але їм все складніше - британська розвідка

    Опубликовано: 2022-07-20 13:00:38

    Заявлена найближча мета Російської Федерації – захопити всю Донецьку область. Оскільки РФ все ще може робити подальші територіальні завоювання, їхній оперативний темп і швидкість просування, ймовірно, будуть дуже повільними без значної оперативної паузи для реорганізації та переоснащення.

    Про це свідчать дані британської розвідки, опубліковані у Twitter.

    Зазначається, що Росія продовжує використовувати для свого наступу на Донбасі шість окремих армій. У повному складі перед вторгненням ці формування були створені приблизно на 150 тисяч осіб особового складу.  

    "В останні тижні Росія часто діяла групами розміром з роту чисельністю близько 100 осіб під час проведення наступальних операцій у будь-якому одному секторі за раз", - йдеться у повідомленні.

    Згідно з розвідданими, Росія щосили намагається підтримувати ефективну наступальну бойову міць, і це проблема стає дедалі гострішою.   

    "Окрім серйозного браку особового складу, російські планувальники стикаються з дилемою: перекидати резерви на Донбас або захищатися від українських контратак на південно-західному херсонському напрямку", - підсумували у розвідці.

    Нагадаємо, російські окупанти минулої доби атакували райони Верхньокам'янського і з боку нафтопереробного заводу, Золотарівки та Білогорівки в Луганській області. Також майже всюди наступ уже відбито, тим часом у так званій "ЛНР" мобілізують навіть ув'язнених.

    Анастасія Перцева

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.