• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 6 людей загинули через обстріл Торецька: будівлю зруйновано вщент

    Опубликовано: 2022-07-19 12:15:22

    Шість людей загинуло внаслідок обстрілу Торецька вранці 18 липня. Як повідомляє Головне управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в Донецькій області, внаслідок влучення снаряду зруйновано двоповерхову будівлю, в якій перебували люди.

    Під час пошуково-рятувальних робіт рятувальники виявили та вилучили тіла п'яти загиблих осіб, врятувавши з-під завалу трьох людей, але одна людина згодов померла в лікарні.

    Вже о 8:20 пошукові роботи було завершено. Від ДСНС залучалось 11 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки (2 автоцистерни, 1 автомобіль швидкої допомоги) та трактор від місцевої влади.

    Нагадаємо, що напередодні, за словами начальника Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка, російські війська обстріляли Торецьку громаду трьома ракетами. Зокрема, одна з них влучила у житловий квартал Торецька, а ще дві — в місто Залізне, де пошкоджено школу та дитсадок.

    Зазначимо також, що 16 липня окупанти двічі вдарили балістичною ракетою "Іскандер-М" по житловим кварталам Покровська Донецької області: за даними поліції, було пошкоджено 27 будинків.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.