• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дослідження вчених: хропіння шкідливе для здоров’я людини

    Опубликовано: 2022-07-19 08:48:11

    Також це призводить до головного болю, стресу і депресії, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Американські вчені провели дослідження і встановили, що хропіння небезпечне для здоров’я людини, інформує Ukr.Media.

    За їх словами, ця особливість під час сну може призвести до дегенеративних захворювань мозку, а також до депресії та навіть до інсульту.

    Фахівці пояснили, що з хропінням кістки черепа стають тоншими. Це може призвести до закінчення цереброспінальної рідини, або ліквореї. В результаті виникають симптоми, що нагадують деменцію.

    Так, у людини, яка страждає хропінням, погіршується серцевий ритм, крім того, підвищується ризик виникнення серйозних захворювань серцево-судинної системи, в тому числі інфаркту та інсульту. Крім цього, недолік кисню в крові призводить до головного болю, стресу і депресії.

    Тому вчені настійно рекомендують людям, що страждають хропінням, звернутися до лікарів, які виявлять причину і допоможуть позбутися цього процесу.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.