• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Один пункт пропуску на кордоні з Польщею на 10 днів закрили для легкових автомобілів

    Опубликовано: 2022-07-18 16:30:22

    Прикордонний пункт пропуску "Корчова-Краковець" на кордоні України та Польщі призупинив перетин пасажирського транспорту на 10 днів із понеділка, 18 липня, повідомляла прикордонна служба Польщі та Львівська ОВА.

    Зазначається, що пропуск пасажирського транспорту припиняється на 10 діб у напрямку виїзду з України через "проведення робіт із модернізації".

    Обмеження не стосуються пересування вантажівок, уточнювала Львівська ОВА. В ОВА пояснювали, що на кордоні будуватиметься захисний павільйон.

    Найближчий пункт пропуску, яким можуть скористатися водії – "Грушів". Крім того, для перетину кордону відкрито інші пункти пропуску, повідомили в ОВА.

    20 червня, на українсько-польському кордоні розпочав роботу оновлений пункт пропуску Краковець-Корчова, який модернізували у рамках проєкту "Відкритий кордон".

    Наталия Фреик

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.