• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЗСУ знищили склади окупантів у Алчевську та Лазурному

    Опубликовано: 2022-07-18 13:15:43

    У тимчасово окупованому Алчевську Луганської області ЗСУ вдарили по російському складу з боєприпасами. Також на базі армії Росії в тимчасово окупованому селі Лазурне на Херсонщині гримлять вибухи, ймовірно, детонує боєкомплект.

    Про це повідомляє Управління стратегічних комунікацій ЗСУ.

    "Ранок не ранок, без смаженої русні. Тим більше, якщо горить і вибухає черговий "склад із селітрою і гуманітаркою". Цього разу багато вибухів доноситься з боку Лазурного", - йдеться у повідомленні.

    Попереднь відомо, що там була база окупантів і після сильного вибуху скоріше за все почалася детонація боєприпасів.

    Російські пропагандисти також повідомляють, що ЗСУ випустили дві ракети з РСЗВ HIMARS по нібито "складах міндобрив" в окупованому Алчевську.

     "В тимчасово окупованому Алчевську проходить вечірка на "складах селітри і гуманітарки". Там Дядечко Ленд Ліз, Бавовна і Селітра влаштували After Party для орків", - підкреслили в ЗСУ.

    Зазначимо, що завдяки американським ракетним системам HIMARS ЗСУ за останні кілька тижнів знищили 30 військових логістичних об'єктів країни-агресора РФ на території України

    Нагадаємо, 14 липня, близько 22:00, Збройні сили України атакували  штаб та казарми російських окупантів у селищі Нова Маячка Херсонської області.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.