• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Bloomberg: Facebook дозволить користувачам заводити до п'яти акаунтів

    Опубликовано: 2022-07-15 17:30:50

    Компанія Meta Platforms Inc. дозволить більшій кількості користувачів створювати декілька акаунтів в соціальній мережі Facebook. Про це інформує УНН з посиланням на Bloomberg.

    Деталі

    На стадії тестування обмежена кількість користувачів Facebook зможуть створити до чотирьох додаткових акаунтів. Як зазначається, при цьому не обов'язково в кожному вказувати справжнє ім'я.

    Як передбачається, можна буде мати окремі акаунти для роботи і для спілкування з друзями, в яких будуть свої новинні стрічки. Однак коментувати або лайкати публікації можна буде тільки з одного профілю.

    Bloomberg пише, що ця ініціатива є частиною зусиль Meta, спрямованих на залучення більшої кількості користувачів. Додаткові профілі будуть прив'язані до основного облікового запису, це означає, що порушення правил в одному профілі вплине на інші.

    Нагадаємо

    Twitter Inc. подала до суду на Ілона Маска за порушення угоди на 44 мільярди доларів на купівлю платформи соціальних мереж і звернулася до суду Делавера з проханням наказати найбагатшій людині у світі завершити злиття за узгодженою ціною 54,20 долара за акцію Twitter.

    Юліана Росковінська

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.