• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 5 ранкових звичок не дозволять скинути вагу

    Опубликовано: 2022-07-16 07:24:20

    Деякі ранкові звички є ворогами схуднення.

    Сидите на дієті, але зайві кілограми не йдуть? Встаєте на ваги після виснажливих тренувань, але не помічаєте змін? Швидше за все, у вас є певні ранкові звички, які заважають вам позбутися кілограмів і сантиметрів! Про те, через що ви не можете скинути вагу, поговоримо прямо зараз, інформує Ukr.Media.

    Ви одягаєтеся у напівтемряві

    Відразу після того, як ви прокинулися вранці, відчиняйте щільно штори та піднімайте жалюзі! Промені світла від ранкового сонця, пояснюють вчені, здатні поліпшувати обмін речовин у людському організмі — і допомагають прокинутися. Ви будете здивовані, але навіть пів години сонячного світла у ранковий час досить для того, щоб вплинути на індекс маси тіла!

    Ви спите на зламаному ліжку

    Це може здатися дивним, але це дійсно так: вчені з Америки провели дослідження, присвячене проблемі зайвої ваги, — і прийшли до висновку про те, що люди, які сплять на якісних і цілих ліжках, значно рідше мають проблеми із зайвою вагою. Річ у тім, що гарний нічний відпочинок має важливе значення для регулювання маси тіла. Тож, якщо ваше ліжко зламане, з матраца стирчать пружини, прийшов час це змінити!

    Ви неправильно робите контрольне зважування

    Щодня вставати на ваги, щоб контролювати процес схуднення — це цілком нормально. Правда, у цього заходу є кілька правил, недотримання яких призведе до того, що ваш настрій погіршиться, коли ви встанете на ваги.

    Експерти кажуть: найкращий час для зважування — це ранок. Перед зважуванням не можна їсти та пити. Річ у тім, що під час сну люди активно худнуть, а тому ви можете отримати точне уявлення про те, скільки ви важите — і якої кількості кілограмів вам ще належить позбутися.

    Ваш сніданок занадто мізерний

    У різних дієтологів різні погляди на те, що людям треба їсти на сніданок. Але усі фахівці сходяться в тому, яку кількість калорій людина має отримати під час першого прийому їжі. Ви повинні знати, що оптимальний сніданок — це 600 калорій. Він повинен містити білки, вуглеводи та навіть десерт!

    Ви забагато спите

    Через недостатню кількість сну наше тіло схильне виробляти більше кортизолу — гормону стресу. Через цей гормон у людини значно збільшується апетит. Втім, спати довше теж не слід — через 10-годинний сон може підвищуватися рівень індексу маси тіла! Лікарі рекомендують спати не більше 7-9 годин на добу, не намагатися виспатися за складний тиждень у вихідні дні.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.