• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський відповів на петицію про заборону очного навчання

    Опубликовано: 2022-07-13 15:30:07

    Президент Володимир Зеленський, відповідаючи на петицію про заборону очного навчання до закінчення воєнного стану, звернувся до прем'єр-міністра Дениса Шмигаля з проханням опрацювати викладені в петиції пропозиції та поінформувати про результати розгляду її автора.

    Зеленський пояснив, що державну політику у сфері освіти визначає Верховна Рада, а реалізують Кабмін, Міносвіти, інші центральні органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування.

    Наразі організацію початку навчального року залежно від безпекової ситуації забезпечують обласні та Київська міська військова адміністрація разом із засновниками навчальних закладів.

    "З огляду на зазначене, я звернувся до прем'єр-міністра України Д.Шмигаля з проханням опрацювати викладені в електронній петиції пропозиції та поінформувати про результати розгляду автора звернення", – йдеться у відповіді президента.

    Вадим Ребрина

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.