• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Медики нарешті з’ясували, що вбиває вейперів по всьому світу

    Опубликовано: 2022-07-13 18:48:23

    В харчових добавках сумішей для вейпа присутні вітаміни, які виявляються токсичними при вдиханні і, накопичуючись у легенях, здатні вбити людину, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Організація охорони здоров’я штату Нью-Йорк (США) заявила, що нею був виявлений високий рівень ацетату вітаміну Е в зразках легеневої рідини, взятих у любителів вейпів. Цей інгредієнт може бути токсичним при вдиханні і травмувати легені, інформує Ukr.Media.

    Дослідники виявили, що ацетат вітаміну Е, який використовується в якості біологічно активної добавки, присутній в кожній пробі легеневої рідини, взятої у 29 пацієнтів, які курили вейпи і страждають хворобами легень. Ацетат вітаміну Е також входить до складу деяких продуктів по догляду за шкірою, для якої він корисний, але при вдиханні речовина токсична.

    У 29 пацієнтів з 10 штатів ацетат вітаміну Е був єдиною хімічною речовиною, виявленою у всіх пробах рідини. Більшість пацієнтів повідомили, що курять вейпи. Інші курили електронні сигарети. Інших інгредієнтів, що входять до складу рідин для вейпа, у зразках легеневої рідини виявлено не було.

    Тепер медики мають намір з’ясувати, як саме ацетат вітаміну Е завдає шкоди легеням.

    На сьогодні у Штатах зареєстрована 2051 людина, що страждає хворобою легенів через вживання вейпів. 39 людей з цим діагнозом вже померли.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.