• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Луганській області в окупантів зменшилася кількість складів із боєприпасами, - ОВА

    Опубликовано: 2022-07-13 11:45:58

    ЗСУ знищила російські військові склади з боєприпасами у Кадіївці та Луганську. Окупанти намагаються просунутися не лише з боку Лисичанська та Попасної, а й із Ізюмського напряму.

    Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

    "У Луганську поменшало складів з боєприпасами. Ні, російська армія не припиняє обстрілів. Однак, швидше за все, береже наявні запаси снарядів, тому що їхнє постачання перервано роботою нашої нової далекобійної зброї", - зазначив Гайдай.

    Нещодавно здетонували військові склади у Кадіївці та Луганську. Сьогодні у Луганську теж було неспокійно.

    "Тому вперед знову йдуть ДРГ окупантів, які намагаються шукати слабкі місця у нашій обороні", - наголосив Гайдай.

    За його словами, ЗСУ знешкоджують ворожі ДРГ майже щодня. Окупанти намагаються просунутися не лише з боку Лисичанська та Попасної, а й із Ізюмського напряму.

    Також не припиняється авіаційний та артилерійський тиск армії країни-агресора РФ у районах адміністративних кордонів областей. Зокрема, по Верхньокам'янському та Білогорівці.

    Всього за добу завдано чотирьох ракетних і двох авіаційних ударів.

    "Артилерія окупантів теж не припиняє руйнування цих та прилеглих населених пунктів. 12 липня росіяни 13 разів застосовували цей вид зброї у бік мирних жителів", - зазначив Гайдай.

    Зазначимо, що в окупованому Луганську вночі пролунали вибухи. Місцеві жителі у соцмережах пишуть про потужні вибухи, ймовірно – на російських складах із боєприпасами.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.