• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Російські війська вдарили з РСЗВ по околицях Нікополя

    Опубликовано: 2022-07-13 11:30:31

    Армія РФ у ніч з 12 на 13 липня відкрила вогонь із реактивної системи залпового вогню (РСЗВ) по Нікопольському району Дніпропетровської області. Про це у Facebook повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

    Внаслідок обстрілу виникла пожежа на околиці Нікополя, на місце оперативно прибули рятувальники. За попередньою інформацією, люди не постраждали.

    "Крім самого Нікополя, під удар потрапили ще дві громади – Красногригорівська та Мирівська. У Красногригорівській зачепило лінію електропередач — частково без світла сама Красногригорівка та два села — це приблизно 6 000 абонентів. На даний час на місці працюють аварійні бригади електриків", — додав Резніченко.

    Він уточнив, що в Мирівській громаді внаслідок обстрілу пошкоджено заклад соціальної інфраструктури.

    Крім того, стало відомо, що після опівночі ЗСУ збили у Нікопольському районі ще один безпілотник. До цього, увечері 12 липня, українські захисники також ліквідували один БПЛА.

    Зазначимо, що РФ регулярно обстрілює Дніпропетровську область із РСЗВ. Раніше, в ніч на 11 липня, вдарили по двох громадах – Апостолівській та Зеленодольській. До цього, 9 липня, окупанти з "Градів" обстріляли Інгулецький район Кривого Рогу, внаслідок чого поранені, одна людина загинула.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.