• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені зробили висновок, що худнути легше, якщо змінити час прийняття їжі

    Опубликовано: 2022-07-13 06:34:13

    Щоб швидше худнути, треба снідати пізніше, а вечеряти раніше.

    Багаторазові дослідження показали, що зміни у часі прийняття їжі може бути достатньо, щоб подвоїти втрату ваги, інформує Ukr.Media.

    Найпростіший варіант втрати ваги — перенести споживання калорій на більш ранній час. Тобто вживати більшу кількість калорій на сніданок і менше їсти ввечері.

    На жаль, сучасна тенденція у суспільстві полягає в тому, щоб їсти менше під час сніданку і збільшувати вечірні прийняття їжі. Проте такий підхід пов’язаний зі збільшенням ваги.

    Новий спосіб, пов’язаний із втратою ваги, полягає у тому, щоб трохи відкласти сніданок і з’їсти більш ранню вечерю, стискаючи інтервали між їжею у середині дня. Одне дослідження засвідчило, що люди можуть їсти те, що їм подобається, між сніданком, який затримали на 90 хвилин, і вечерею, на 90 хвилин раніше.

    Результати показали, що ті, хто застосовував цей метод, втратили вдвічі більше жиру, попри те, що не дотримувалися якоїсь конкретної дієти та не змінювали свій спосіб життя.

    Ранній вечірній прийом їжі також допомагає поліпшити сон і рівень цукру у крові.

    Нещодавній огляд досліджень підтвердив, що люди, зазвичай, з’їдають більше своїх щоденних калорій у вечірній час, ніж коли-небудь раніше — це світова тенденція, яка призводить до збільшення ваги.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.