• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Шотландія зупиняє на три місяці прийом заявок від українських біженців на тимчасове розміщення

    Опубликовано: 2022-07-12 10:45:04

    Уряд Шотландії на три місяці припиняє розгляд заявок на отримання візи від українських біженців на тимчасове розміщення через брак житла для них.

    Про це йдеться у заяві уряду Шотландії.

    "У зв'язку з тим, що кількість заяв на отримання візи, в яких уряд Шотландії зазначений як спонсор, зросла на 21% порівняно з попереднім тижнем станом на 5 липня, кількість виданих віз зросла на 27%, а кількість тих, хто прибуває за схемою суперспонсора зросло на 20%, необхідне тимчасове призупинення, щоб гарантувати, що безпечне розміщення може продовжуватися. бути надані тим, хто вже подав заявку і тепер може поїхати до Шотландії", - йдеться у повідомленні.

    Тимчасова заборона на видачу візи почне діяти з 9.00 у середу, 13 липня.

    При цьому пауза щодо нових заяв не торкнеться тих, хто вже подав заяву чи отримав візу.

    Загалом було видано 21 256 віз із зазначенням шотландського спонсора — понад 20% від загальної кількості віз у Великій Британії та найбільша кількість віз на душу населення у Великій Британії. Наразі Шотландія надає притулок понад 7000 осіб, дві третини з яких подали заявки у рамках шотландської схеми суперспонсорства.

    Нагадаємо, що у Польщі з 1 липня скасували безкоштовний проїзд поїздами PKP Intercity для українських біженців

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.