• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 64% прихильників Демократичної партії США не хочуть бачити Джо Байдена президентом у 2024 році

    Опубликовано: 2022-07-12 10:15:04

    За результатами опитування, проведеного The New York Times і Siena College 5-7 липня серед зареєстрованих виборців США, 64% виборців-демократів у США віддали б перевагу новому кандидату в президенти від Демократичної партії у 2024 році замість Джо Байдена.

    Про це повідомляє The New York Times.

    Так, більшість опитаних прихильників Демократичної партії (64%) не хочуть бачити Джо Байдена президентом у 2024 році.

    Лише 33% опитаних по всій країні виборців схвалюють роботу Байдена на посаді президента.

    13% американських виборців заявили, що країна знаходиться на правильному шляху. Така цифра є найнижчим показником в опитуванні з часів фінансової кризи, а це понад десять років тому.

    Як повідомляє The New York Times, несхвалення політики Байдена республіканцями прогнозовано, проте тепер понад дві третини незалежних також не схвалюють дії президента і майже половина рішуче не схвалює. Серед колег-демократів його схвалення становить 70%, що є низьким показником для президента.

    Нагадаємо, що президент Джо Байден у ході своєї поїздки на Близький Схід намагатиметься знайти зброю радянського виробництва для воюючої України.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.